Leverans jul

Punktlig leverans till jul

 

Precis som nissarna jobbar vi hårt för att du ska ha din personliga bok i händerna i tid till högtiden. För att överraskningen ska bli en fullständig succé har vi sammanfattat alla viktiga beställningsdatum och de vanligaste frågorna om frakt åt dig.

 

Din gåva lagom till högtiden

 

För en leverans utanför Tyskland:

 

Beställ senast 08 december 2022 = leverans till jul

 

På grund av den generella ökningen av antalet beställningar under julhelgen kan det bli förseningar på posten, vilket vi tyvärr inte har något inflytande över. Trots det gör alla sitt bästa varje dag för att ditt paket ska nå dig så snabbt som möjligt.

 

Vanliga frågor om frakt

 

Hur lång är leveranstiden?

Våra böcker är helt unika och är gjorda enligt dina specifikationer. Efter att du har lagt din beställning tar det 5-7 arbetsdagar inom Tyskland för att få boken i dina händer. Internationell frakt kan ta längre tid.

Så fort din beställning har skickats kommer vi att informera dig via e-post och det tar bara 1-2 arbetsdagar. På grund av den rådande situationen kan det tyvärr bli förseningar.

 

Kan jag fortfarande hoppas på en punktlig leverans efter den 08 december?

Om du beställer efter den 08 december kommer din beställning, med tur, levereras i tid. Det ligger dock då inte längre i våra händer utan beror i första hand på postens utskickshastighet.

 

Kan du påskynda leveransen?

Tyvärr har vi för närvarande inga tekniska sätt att påskynda enskilda beställningar. Vår kundtjänst kan bara hjälpa dig vid förseningar men kan inte föra fram beställningar.

 

Jag vill ge boken i present. Kan jag också skicka boken direkt till mottagaren av gåvan?
Det här är inget problem! Medan du slutför din beställning hos oss kan du fritt välja leveransadress och du kommer att få fakturan via e-post.

 

Ett litet tips: Beställ den direkt i en av våra vackra presentförpackningar.

 

Min bok är försenad och tyvärr har den fortfarande inte kommit. Vad gör jag nu?
Vissa försändelser kan fastna i posten längre än planerat.

Tyvärr har vi inget inflytande på detta. Om boken fortfarande inte har kommit 10 arbetsdagar efter leveransbekräftelsen, vänligen kontakta vår Framily kundtjänst omedelbart (service@framily.se) så att vi kan hitta en snabb lösning.

 

Hur mycket kostar frakten?

För beställningar på www.framily.se är leveranskostnaden för standardfrakt till Tyskland, Italien, Frankrike, Polen, Sverige, Danmark, Norge, Österrike eller Schweiz 45 kr (inkl. lagstadgad moms).

Paketleverans med DHL inklusive spårning kostar till Tyskland, Österrike, Italien, Frankrike, Schweiz, Polen, Sverige, Danmark eller Norge 110 kr (inkl. lagstadgad moms).


Fraktkostnaderna omfattar förutom den rena portokostnaden även förpacknings- och personalkostnader och är oberoende av den produktmängd som beställs.

Du hittar all information om kostnaderna för internationell frakt här.

 

Har du några ytterligare frågor om våra personliga presenter?
Ta då en titt på våra vanliga frågor.