För att vi tror på drömmar

För oss är barn unika, oförbätterliga och fantastiska precis som de är. I en värld där vi tidigt konfronteras med förväntningar och regler, där vi förväntas vara realistiska och förnuftiga, förlorar barnen sin största styrka: förmågan att drömma. Deras gränslösa tro på att ALLT är möjligt.


På Framily tror vi helhjärtat på kraften i att drömma. Vi vill ge barnen självförtroende att skapa sin egen värld, precis som de vill ha den. Självförtroende, optimism och fantasi hjälper små människor att utvecklas till starka personligheter. 


I våra mycket speciella personliga böcker får varje barn utrymme för individualitet, kreativitet och storslagenhet. Våra Framily-äventyr är biljetten till en värld där barn helt enkelt kan vara barn. Där de kan vara och uppleva vad som helst. Vi tror på drömmarnas kraft. För allting börjar här. 

Vilka är vi?

Vi är ett team av bokmänniskor från Hamburg. Många av oss har arbetat länge på det kända barnboksförlaget Friedrich Oetinger, på andra förlag och i bokbranschen. Vissa har egna barn och upplever varje dag i hemmet hur viktigt och värdefullt det är för barn att växa upp med böcker. Hur roligt det är att läsa tillsammans och hur stor barns fantasi är. En dag fick vi en tanke som stannade kvar hos oss: ''Hur skulle det vara om det fanns böcker där barnet självt förekom? Böcker där barnet blir berättelsens hjälte?" Vår idé om personliga barnböcker var född. 


Enligt Pippi Långstrumps motto "Vi har aldrig gjort det förut, så det kommer säkert att fungera" började vi förverkliga denna idé. Sedan dess har vi passionerat utvecklat böcker där läsaren spelar huvudrollen. Framily-historien visar att drömmar kan bli verklighet, så vi låter oss alltid styras av denna underbara känsla när vi utvecklar våra personliga produkter. 

 

Vi började med en enda bok och distribuerar nu mer än 50 berättelser i nio länder. Vår hemlighet: vi lägger ner vårt hjärta och vår själ i varje bok. Varje bok är unik och illustrerad med ännu mer omsorg om detaljerna. Det är bara hos oss som det är möjligt att uppleva äventyr tillsammans med PAW Patrol, att gå på dagis tillsammans med Peppa eller att få en bok med en riktig bokstav. För oss är varje barn en hjälte, vi berättar historier om dem. Så låt oss tillsammans ge våra barn den ojämförliga känslan av att verkligen ALLT är möjligt. 

 

Vi tror på kraften i att drömma. För allting börjar här. 

Ge drömmarnas gåva - så här fungerar det:

Välj din favorithistoria från en mängd olika temavärldar. Nu kan du utforma den enkelt, snabbt och superindividuellt med Framily-konfiguratorn. Dina egna foton och en kärleksfull dedikation gör din Framily-bok och våra andra produkter till en mycket speciell gåva - till en mycket speciell person.

 

En önskan går garanterat i uppfyllelse!