Ge bort en mycket speciell Disney-bok

Om och om igen får Walt Disney-filmerna med djupa känslor, sånger och massor av skämt barn över hela världen att skratta. Vi har personifierat Disney-böcker om de mest populära filmerna: den lilla sjöjungfrun, Lejonkungen, Frost I och II och Bilar. Magiskt vackra gåvor som garanterar en mycket speciell läsupplevelse!

Den lilla sjöjungfrun och du

Den perfekta presenten till alla undervattensfans! Vi älskar sjöjungfrun Ariel med sitt röda hår och sina roliga vänner under vattnet. I den här boken kommer du att uppleva din egen historia med Disneys Ariel och lära dig om värdet av sann kärlek och vänskap. Din Ariel-bok är barnspel och kan anpassas i några få steg. Ange bara ditt namn, anpassa ditt utseende, fyll i kärleksfulla detaljer och din egen berättelse med Ariel skrivs.

Lejonkungen och du

Disney-klassikern är äntligen här! Skapa din egen personliga bok med Lejonkungen och fördjupa dig i det stora Disney-äventyret. Följ med Simba på hans spännande resa och bekanta dig med Pumbaa och Timon. Din Lejonkungen-bok kan anpassas i bara några steg. Ange bara ditt namn, anpassa ditt utseende, fyll i kärleksfulla detaljer och skriv din egen historia med karaktärerna i Lejonkungen.

Frost och du

Är historien om Disneys Frozen den mest underbara och vackra historien för dig? Här kan du uppleva det själv - du drömmer bara om Arendal och upplever det stora frozen-äventyret om den ovillkorliga kärleken hos dina favorithjältar Anna och Elsa.

Frost 2 och du

Anna och Elsas andra stora äventyr och deras vänner Kristoffer, Sven och Olaf börjar! Tillsammans kommer du att lära känna skogens elementära andar. Du sympatiserar med Anna, som Elsa inte vill förlora för andra gången. Du och Anna och Elsa fruktar för folket i Arendelle och vaknar först från din dröm när hemligheten med Elsas styrka avslöjas.

Bilar och du

Du har fått en ny racerbil i present, precis i färgen på din favoritbil från Bilar! När du leker med det drömmer du om att vara vid sidan av Blixten McQueen. Du kommer att uppleva det första stora biläventyret med honom, där Blixten inte bara lär sig vad rättvisa innebär utan också skapar nära vänskap.

Dina personliga Disney-berättelser

För att du ska känna igen dig själv i dina Disney- och Disney / Pixar-böcker och känna dig som hemma har vi fått dig att rita i den ojämförliga Disney-ritningsstilen för att matcha respektive film. Skriv ditt namn, hårfärg, ögonfärg och hudton och vilken frisyr du bär. Du spelar huvudrollen i din mycket personliga bok: du följer kärleksfullt till sängs, din favoritmåltid tillagas eller en ny leksaksbil ges. Låt dig förtrollas av din egen historia och gå med i vår värld av personliga Disney-böcker!