Personliga julklappar

Framilys vackraste personliga julklappar bjuder på magi i form av 28 sidor. Våra personliga barnböcker gör julen extra speciell och får barnens ögon att tindra. Gör barnen extra glada i år och skapa din egen personliga julklapp nu!

Våra vackraste julsagor

Din tomte-fotobok

Greta Gris - God jul!

Disneys Frost

Gåvor för hela familjen

Presentförpackning och vykort

Du kan lägga till våra vackra julklappslådor och vykort när du slutför din beställning.

De vackraste julklapparna

Julen är den vackraste tiden på året. Snön faller, granen är pyntad och julgodiset ligger framme på bordet. Maten är uppdukad och stämningen är verkligen på topp. Allt handlar ju om familj, tacksamhet och gemensamma mysiga stunder. Framilys personliga julklappar skapar ännu mer magi i denna magiska tid.

 

Våra personliga julklappar i form av personliga böcker gör presentutdelningen på julaftons morgon extra speciell och mysig. Tänk hur glada barnen blir när de får se sig själva vara en del av berättelsen! Förpackade i en vacker julask tillsammans med ett kärleksfullt illustrerat julkort är detta den perfekta julklappen till både pojkar och flickor. Den här julen kan du ge barnen något de aldrig kommer att glömma.

 

Skapa dina personliga julklappar nu och ge bort glädje i form av 28 sidor. Det du väljer att ge barnen ska ha hög kvalitet för att inte slitas ut för snabbt. En personlig julklapp ska vara ett minne för livet.