Personliga julklappar

Framilys vackraste personliga julklappar bjuder på magi i form av 28 sidor eller 24 små luckor. Låt barnen öppna en lucka per dag ända fram till julafton och låt julsagorna ta över hela december! Kanske får barnen i berättelserna träffa tomten, eller någon annan spännande figur som de känner till sedan tidigare. Våra personliga barnböcker och julkalendrar gör julen extra speciell och får barnens ögon att tindra. Varje kalender och bok har givetvis också ett mycket högkvalitativt utförande. Gör barnen extra glada i år och skapa din egen personliga julklapp nu!

Våra vackraste julsagor

Din tomte-fotobok

Disneys Frost 2

Greta Gris - God jul!

Upptäck fler bästsäljare

De vackraste julklapparna

Julen är den vackraste tiden på året. Snön faller, granen är pyntad och julgodiset ligger framme på bordet. Maten är uppdukad och stämningen är verkligen på topp. Allt handlar ju om familj, tacksamhet och gemensamma mysiga stunder. Framilys personliga julklappar skapar ännu mer magi i denna magiska tid.

 

Våra personliga julklappar i form av personliga böcker gör presentutdelningen på julaftons morgon extra speciell och mysig. Tänk hur glada barnen blir när de får se sig själva vara en del av berättelsen! Förpackade i en vacker julask tillsammans med ett kärleksfullt illustrerat julkort är detta den perfekta julklappen till både pojkar och flickor. Den här julen kan du ge barnen något de aldrig kommer att glömma.

 

Skapa dina personliga julklappar nu och ge bort glädje i form av 28 sidor. Det du väljer att ge barnen ska ha hög kvalitet för att inte slitas ut för snabbt. En personlig julklapp ska vara ett minne för livet.