Personliga presenter till barn

Finns det fortfarande plats på din önskelista för en födelsedag, skolstart eller julafton? Här hittar du den perfekta presenten för varje tillfälle. En personlig barnbok med din favorithjälte – Framily har något för alla. Varje produkt har givetvis också ett mycket högkvalitativt utförande för att du ska kunna ge bort det allra bästa. Skapa din personliga gåva nu i bara några få steg: välj, konfigurera och ge bort glädje! 

Den perfekta presentidén till barnets födelsedag

Presenter får alltid barnens ögon att tindra. Men personliga presenter är ännu mer värdefulla. Personliga detaljer, foton och kärleksfulla ord i förordet gör våra personliga produkter till något alldeles speciellt. Tänk vilket fint minne att ha för resten av livet, och som de sedan kan visa upp för sina egna barn en vacker dag.

 

Barnens rum är ofta fulla av leksaker och du vet inte vad du ska ge dem. Vi hjälper dig att hitta personliga och unika presenter till barn - oavsett om det är till dopet, födelsedagen, julafton, skolstarten eller något helt annat. Vi har unika och personliga presenter för varje tillfälle.

Varje personlig present är unik

Vi älskar ögonblicken när de små, med stora och glada ögon, öppnar en present och sedan fullkomligt strålar av glädje. När barnet sedan finner sig själv som huvudperson i själva gåvan blir överraskningen ännu större.

 

Särskilt med våra unika och personliga barnböcker, där du får ett stort antal utformningsval:

  • Namn, ålder och utseende på karaktären
  • Karaktärens favoritmat
  • Bästa kompisens och föräldrarnas namn
  • Favoriter bland gosedjuren  
  • Och mycket mer.

 

På så vis är varje Framily-bok unik och produceras individuellt för dig. Vi lägger stor vikt vid högsta kvalitet, så att våra personliga presenter till pojkar och flickor ger glädje och förtjusning om och om igen. Din present ska vara ett minne för livet!